Beschrijving

Deze mooie, witte vrijstaande woning is op zoek naar een nieuwe eigenaar! De nieuwe eigenaar kan hier levensloopbestendig wonen. Naast een slaapkamer en badkamer op de begane grond, heb je ook de beschikking over 2 slaapkamers en een 2e badkamer op de 1e verdieping. In de zonnige, privacy biedende achtertuin heb je een fraai (verwarmd) zwembad. Kijk snel naar de volledige presentatie, foto’s zeggen meer dan 1000 woorden!

Indeling

Op de begane grond vindt men een compleet woonprogramma. Riante en plezierige ruimtes. Vanuit de hal, met vide, komt men in de woonkamer. De woonkamer, met open haard, heeft een oppervlakte van ca. 45 m². Via een gang, met toegang tot de slaapkamer met badkamer en garderobekamer, kom je in de keuken. De keukeninrichting, in hoekopstelling, is voorzien van vele gemakken. Aansluitend treft men de bijkeuken met CV opstelling en kastenwand met inbouwapparatuur. Vanuit de bijkeuken is de achtertuin en de werkkamer bereikbaar. De werkkamer is multifunctioneel te gebruiken, hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Eerste verdieping

Deze verdieping is ingedeeld met een overloop met vaste kast, badkamer en 2 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een douche, wastafel en Finse sauna. Beide slaapkamers zijn ruim.

Tweede verdieping

Deze verdieping is middels een vlizotrap bereikbaar en is geschikt als bergruimte.

Tuin

De tuin rondom de woning is erg netjes aangelegd, diverse beplanting, zithoeken, mooie bestrating én natuurlijk het verwarmbare zwembad in de achtertuin. In de achtertuin heb je echt volledige privacy én natuurlijk de zon! 
Aan de voorzijde van de woning wordt een gedeelte van de gemeente Halderberge gehuurd tegen een gering jaartarief. Meer informatie kunnen wij u geven tijdens een bezichtiging.

Bijzonderheden

Algemeen:
De woning is gebouwd in 1986 en is volledig geïsoleerd. De 1e verdiepingsvloer is van beton. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. Warm water en verwarming geschiedt door de HR CV (CW5) combiketel uit 2014. De woning, gelegen op een perceel van 479 m², heeft een woonoppervlakte van ca. 195 m² en de inhoud bedraagt ca. 770 m³. Er zijn 12 zonnepanelen aanwezig en de woning heeft energielabel A. 

Locatie: 
De woning is centraal gelegen in een zeer gewilde, groene woonomgeving. De wijk wordt door velen omschreven als kindvriendelijk, groen, ruim opgezet en met voldoende parkeergelegenheid. De gevarieerde bebouwing maakt het aantrekkelijk voor een breed publiek. Alle denkbare voorzieningen bevinden zich op loopafstand, evenals speelveld “het Groene Hart”, waar kinderen de nodige uren zullen doorbrengen. De in- en uitvalswegen brengen u snel naar omringende steden zoals bijv. Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Zowel Rotterdam als Antwerpen bereikt u binnen 30 autominuten. In het groene bosgebied van “Pagnevaart”, wat zich op loopafstand bevindt, kunt u heerlijk genieten van de rust en de natuur.  

Specifieke kenmerken:
Levensloopbestendig wonen
Energielabel A
12 zonnepanelen
Riante woning, maar liefst 195 m² woonoppervlakte
Volledige privacy in de achtertuin
Verwarmd zwembad

Kenmerken