Beschrijving

Wil jij ruimte om je heen? Wonen met vergezichten? Hobby aan huis? Deze langgevel boerderij met diverse (grote) bijgebouwen is gelegen op een perceel van maar liefst 15.000 m² ! Genieten van de rust, maar toch nabij de kern van Hoeven met alle voorzieningen van dien. Hier is het heerlijk toeven; jouw eigen paard in de wei of een prachtige tuin. Hier kan dat allemaal!

Indeling

Begane grond:
Het woongedeelte bevindt zich op de begane grond, hierdoor is de woning ook levensloopbestendig. Het woonprogramma bestaat uit een woonkamer, kantoorruimte, 3 slaapkamers, keuken, badkamer en inpandige schuur/garage van ca. 65 m².

Eerste verdieping

Deze verdieping, bereikbaar met vaste trap, is ingedeeld als open zolderruimte. Hier heb je gigantisch veel bergruimte, maar ook uitbreidingsmogelijkheden voor extra slaapkamers, badkamer, hobbyruimte, etc!

Tuin

Het buitenterrein met diverse bijgebouwen bestaat gazon, bestrating, diverse zithoeken en beplanting. Het totale perceel omvat circa 1,5 hectare.

Bijzonderheden

Algemeen:
Het object is gelegen op een perceel van ca. 15.000 m². De woning is gebouwd in 1930 en heeft een inhoud van ca. 1155 m³. De woonoppervlakte bedraagt ca. 246 m². De 2 bijgebouwen hebben een oppervlakte van resp. ca. 197 m² en 139 m³. In 1985/86 is er een nieuwe buitensteen geplaatst en is de dakbedekking vernieuwd. Het schilderwerk is in 2019 uitgevoerd.

Locatie:
Het object is gelegen op een bijzonder landelijke locatie. Het straatbeeld bestaat uit vrijstaande woningen op riante kavels, wat het geheel een ruimtelijke uitstraling geeft. Het buitengebied met polderlandschap treft u op loopafstand evenals o.a. horeca en winkels voor de dagelijkse behoeften. Op fietsafstand bevinden zich o.a. basisonderwijs, peuterspeelzaal, BSO en recreatie. Dat is wat deze locatie zo bijzonder en zeer gewild maakt. Eenvoudig bereikt u de in- en uitvalswegen naar omringende steden zoals bijv. Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Zowel Rotterdam als Antwerpen bevinden zich binnen ca. 30 autominuten. Uiteraard in uw eigen, absolute privacy biedende tuin, maar ook in het omringende landschap kunt u heerlijk genieten van rust, ruimte en natuur.

Specifieke kenmerken:
Landelijk wonen
Diverse, ruime bijgebouwen 
Ruim wonen; maar liefst 246 m² woonoppervlakte
Op dit moment rust er een agrarische bestemming op het perceel, echter is de gemeente bereid om deze bestemming om te zetten naar de bestemming Wonen.

Kenmerken