Beschrijving

LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN ALERT! In het gezellige Hoeven hebben wij deze jonge, geschakelde woning in verkoop. De woning is gelegen midden in de dorpskern van Hoeven met alle dagelijkse voorzieningen op steenworp afstand. De woning is gelegen op een perceel van 230 m² en biedt circa 141 m² woonoppervlakte. De perfecte ligging, op steenworp afstand van het centrum, de badkamer en slaapkamer op de begane grond, en de onderhoudsvriendelijke achtertuin maakt het dat je hier je hele leven kunt blijven wonen!

Indeling

De overkapte entree biedt toegang tot de woning.U komt hier binnen in de ruime hal welke toegang geeft tot de meterkast, het toilet, de woonkamer, de bijkeuken, de slaapkamer en de badkamer. De luxe complete badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wasmeubel en toilet. 

De ruime woonkamer is voorzien van vloerverwarming en staat in semi open verbinding met de keuken. De keurige keuken in hoekopstelling heeft diverse inbouw apparatuur. De openslaande deuren geven een aangename verbinding tussen binnen en buiten.

De slaapkamer op de begane grond bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Vanuit de slaapkamer is middels een loopdeur de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping

Middels het afgesloten trapportaal in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping.
De ruime overloop met vaste kastruimte geeft toegang tot de inpandige berging met standplaats van de HR combi ketel en de mechanische ventilatie unit. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime 2e slaapkamer (ca. 25m²).

Tuin

Keurig aangelegde voortuin met eigen oprit.
 De privacy biedende achtertuin op het zonnige zuid- oosten is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een ruim houten tuinhuis.

Bijzonderheden

Algemeen
Het betreft hier een in 2005 gebouwde, levensloopbestendig geschakelde woning. De totale inhoud van de woning bedraagt ca. 495 m³. De verwarming geschiedt middels een gasgestookte CV installatie in combinatie met een zonneboiler. De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren, mechanische ventilatie, vloerverwarming op de begane grond en is volledig geïsoleerd.

Locatie 
De woning is centraal in het dorp gelegen op loopafstand afstand van o.a. winkels, horeca, basisschool, peuterspeelzaal, speelweide en BSO. Openbare parkeerplaatsen zijn er voldoende op de tegenover gelegen parkeerplaats. De in- en uitvalswegen brengen u snel naar omringende steden zoals bijv. Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Zowel Rotterdam als Antwerpen bereikt u binnen 30 autominuten. In het groene bosgebied van “Pagnevaart”, wat zich eveneens op loopafstand bevindt, kunt u heerlijk genieten van de rust en de natuur.   

Specifieke kenmerken
Op steenworp afstand van de dagelijkse voorzieningen
Levensloopbestendig wonen met slaapkamer en badkamer op de begane grond
2 slaapkamers
Eigen oprit 
Voldoende openbare parkeerplaatsen op de tegenover gelegen parkeerplaats
Onderhoudsvriendelijke tuin
Laat u tijdens een bezichtiging overtuigen!

Kenmerken