Beschrijving

In de zeer gewilde, jonge woonwijk “ De Keen “ treft u dit goed onderhouden 3- kamerappartement met eigen parkeerplaats en berging. Het kleinschalige appartementencomplex van in totaal 10 appartementen maakt deel uit van “ De Vier Wieken” en is gelegen aan een groenstrook met water en een speelveldje nabij o.a. scholen, sportaccommodaties, winkelcentrum, horeca gelegenheden, uitvalswegen, etc.

Indeling

Vanuit de overdekte entree met het bellentableau en de brievenbussen komt u in de lichte centrale hal. De hal is voorzien van een fraaie grindvloer en biedt tevens toegang tot het souterrain en de woonlagen van het complex. De parkeerkelder is voorzien van een elektrische sectionaaldeur en is tevens middels een loopdeur afsluitbaar. De eigen inpandige berging welke eveneens in het souterrain is gelegen is ca. 7 m2.

Middels een lift of trap is het appartement op de eerste verdieping te bereiken.

Eerste verdieping:
Hal/ entree met toegang tot de meterkast, het toilet, de wasruimte, 2 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de lichte woonkamer, de open keuken en loggia. De keurige keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur en geeft middels de openslaande deuren naar de loggia (ca. 6 m2) een aangename verbinding tussen binnen en buiten. 

Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers (ca. 15 m2 en 9 m2) waarvan er thans 1 is ingericht als kantoor / hobbyruimte maar is ook prima in te richten is als kledingkamer of slaapkamer. 

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafel in badmeubel en design radiator.

Bijzonderheden

Algemeen
Het betreft hier een goed onderhouden 3- kamerappartement met inpandige berging en eigen parkeerplaats in het souterrain. Het geheel is in ca. 2001 gerealiseerd.Het heeft een woonoppervlakte van ca. 91 m2 en is voorzien van kunststof kozijnen, een loggia en heeft 2 franse balkons. 

Als u een appartement koopt, wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (de VvE). De bijdrage voor deze gezonde vereniging (de servicekosten) bedraagt circa € 110,-- per maand voor het appartement, de berging en de parkeerplaats.

Locatie 
Het object is in een gewilde jonge woonomgeving gelegen. De wijk wordt door velen omschreven als kindvriendelijk, groen, ruim opgezet en met voldoende parkeergelegenheid. De gevarieerde bebouwing maakt het aantrekkelijk voor een breed publiek. Woonwijk “De Keen” is rond 2000 gebouwd en is gelegen op korte afstand van de Leurse Haven, de Westpolderplas, het van Bergenplein en Korenmolen de Lelie. De in- en uitvalswegen brengen u tevens snel naar omringende steden zoals bijv. Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. In het nabij gelegen bosgebied “Liesbos” wat zich op korte afstand bevindt, kunt u heerlijk genieten van de rust en de natuur.  

Specifieke kenmerken:
Gelegen op rustige locatie in een gewilde woonwijk “De Keen” 
Nabij o.a. uitvalswegen, scholen en bosrijk gebied
Veel lichtinval 
2 slaapkamers
Het complex is voorzien van zonnepanelen
Eigen parkeerplaats in afgesloten en overdekte parkeergarage
Laat u tijdens een bezichtiging overtuigen!!

Kenmerken