Vacature Commercieel/administratief medewerker

MD Makelaars & Taxateurs blijft maar groeien en we komen handen tekort. Daarom hebben we nu een interessante parttime ( 20-24 uur ) vacature. Ben jij een enthousiaste, ervaren commercieel/administratief medewerker of medewerkster die onze makelaars ondersteunt en het op kantoor draaiende houdt? Ben jij woonachtig in ons werkgebied of heb je affiniteit hiermee? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Jouw rol in ons team

In jouw rol ondersteun je onze 2 makelaars en vorm je samen met 2 collega’s de binnendienst. Je verricht secretariële, administratieve en commerciële werkzaamheden, maar je hebt ook creatieve ideeën voor social media en weet hoe we dit kunnen posten, onderhouden en verbeteren. Je verwerkt informatie en hebt per mail, telefonisch en persoonlijk op kantoor contact met onze klanten. Je weet uiteindelijk alles van onze woningportefeuille en onze opdrachtgevers, die je met hun vraagstukken helpt. Je stelt o.a. koopovereenkomsten op, schrijft aanbiedingsteksten en houdt ons woningaanbod op de diverse websites up-to-date. Je hebt dus meerdere taken en bent met meerdere klanten tegelijk bezig, waartussen je snel kunt schakelen en dan ook nog eens het overzicht bewaart. Kortom: een verantwoordelijke, gevarieerde en uitdagende functie binnen een vooruitstrevende organisatie.

Wat wij jou bieden

=          Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring

=          Een mooie werkplek binnen een modern kantoor

=          En niet te vergeten: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer

 

--------------------------------------------

 

Hoe ziet een reguliere werkdag bij MD Makelaars eruit?

Op maandagmorgen om 08:50 uur kom je ons moderne kantoor binnengelopen, begroet je je collega’s en start je je PC op. Gisteren hebben we 2 nieuwe panden aangemeld en je ziet meteen dat we daar al veel reacties op hebben ontvangen. Inmiddels is het 9 uur en rinkelen er diverse lijnen van mensen die bezichtigingen willen inplannen. Je stemt met de kandidaten de bezichtigingen af en in de tussentijd beantwoord je diverse mailtjes.

Vandaag staat er tevens een nieuwe publicatie op Facebook in de planning. Je maakt in samenspraak met ons social media bureau een concept post en daarna ga je aan de slag met het opmaken van een koopovereenkomst voor de woning die makelaar Christian gisteren, (uiteraard) boven de vraagprijs verkocht heeft.

In de tussentijd is ook makelaar Menno op kantoor gearriveerd om zijn administratieve taken op te pakken en het dossier op te halen voor zijn volgende afspraak. Je stemt de Facebook content voor de publicatie van vandaag met hem af en geeft ons social media bureau akkoord dat het concept ingepland mag worden. Uiteraard vergeet je niet de verkopers van de woning hierover in te lichten!

Inmiddels is het tijd om te lunchen! Samen met Dianne en Chantal of alleen stap je de deur uit. Je hoeft niet ver te lopen want tegenover ons kantoor heb je de mogelijkheid je lunch te scoren bij de Albert Heijn of stap je gewoon even bij Bakkerij de Biggelaar naar binnen.

Met je lunch net achter je kiezen heb je weer voldoende energie om aan de slag te gaan met het opmaken van een brochuretekst voor die nieuwe woning die op Funda geplaatst kan worden. Je zoekt alle relevante informatie van de woning erbij en met jou creativiteit weet jij een pakkende brochuretekst te realiseren waar we de juiste kandidaten voor de woning mee kunnen bereiken. In de tussentijd beantwoord je uiteraard de inkomende telefoontjes en mailtjes die er binnen komen.

Aan het einde van de dag bereid je de dossiers van Menno en Christian voor de volgende dag voor. Om 17:30 uur sluit je alles af. Alles wat op je to-do lijst stond is gedaan en jij weet precies het overzicht te hebben wat er de volgende dag tijdens het werkoverleg op dinsdagochtend besproken moet worden.

 

-------------------------------------------

Denk jij dat je diegene bent die ons team kan versterken? Vertel dan per e-mail waarom wij juist jou moeten hebben. Wil je echt opvallen? Stuur dan een zogenaamde social media post of videoboodschap. Hoe je ons ook overtuigt: je mag het sturen naar Menno Deunk via vacature@mdmakelaars.nl

Wie weet zien we elkaar snel!