Stille verkoop

Je wilt wel verhuizen maar je woning pas actief verkopen wanneer je een nieuwe woning hebt gevonden? 
óf
Je hebt een nieuwe woning gekocht welke nog gebouwd moet gaan worden?

óf

………………………………….

Denk dan eens aan de optie van stille verkoop. Dé oplossing voor als je geen haast hebt of niet wil dat iedereen weet dat je woning te koop staat. Om welke reden dan ook. Bij MD Makelaars informeren we je graag over de vele voordelen van stille verkoop.

 

Wat is stille verkoop? 

Onder stille verkoop verstaan we dat een woning te koop staat, maar nog niet bekend is bij derden. De woning komt dus niet in de etalage, staat niet op internet en komt niet op social media. Ook staat er geen ‘Te Koop’ bord in de tuin. Alleen wij weten van je verhuiswensen en we kunnen deze kennis inzetten bij vragen vanuit ons netwerk. Omdat wij werkzaam zijn in een klein gebied kennen wij de markt zeer goed en weten daarom als geen ander wat onze woningzoekers willen. Het hebben van een groot bestand woningzoekers is dan ook een must bij stille verkoop. Ons zoekersbestand wordt dagelijks aangevuld. Juist vanuit dit netwerk kan de koper van je woning komen.

 

Hoe werkt stille verkoop?

Eén van onze makelaars komt vrijblijvend bij je langs en legt tijdens een gesprek de werkwijze uit. Je geeft je wensen aan en wij gaan op zoek naar potentiële kopers.

Daarbij zorgen wij dat er alleen bezichtigingen plaatsvinden met mensen, waarbij een mogelijke match vrijwel zeker is. Er gaat dus over het algemeen wat meer tijd overheen, maar de kans op succes is groter! Je hebt alle tijd om je voor te bereiden op het moment van verkoop. Verander je toch nog van standpunt? Geen probleem. Dan is de overstap naar actieve verkoop alsnog zo gemaakt.

 

Een potentiële koper en dan?

Wanneer we een geïnteresseerde partij hebben gevonden nemen we contact met je op en plannen we de bezichtiging in. Indien de potentiële koper dusdanig geïnteresseerd is dat zij wil kopen, voeren wij namens jou de onderhandeling. Als we een akkoord bereiken over prijs, overdrachtsdatum en overige voorwaarden, stellen we de koopovereenkomst voor je op. Deze manier van verkopen biedt dus rust en resultaat. Zo heb je toch de voordelen van een gedegen full service makelaar, maar houdt je zelf de regie in handen.

 

De voordelen op een rij:

Stille verkoop is een van de specialisaties van MD Makelaars

Geen bezichtigingen van “nieuwsgierigen”

Minder bezichtigingen die geen resultaat opleveren

Geen last van mensen die langs je huis rijden

Je wordt op straat niet aangesproken over de verkoop van je woning

Geen bord in de tuin

Geen “nieuwsgierigen” die op internet je woning bekijken

Altijd een deal wanneer en zoals jij het wilt