Medewerkers

   Menno

Menno

Eigenaar - Gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur - Lid VBO - Lid NRVT

Geboren op 3 februari 1977 en daarna opgegroeid in Bosschenhoofd in een liefdevol arbeidersgezin. Na de middelbare school te hebben voltooid, de opleiding MTS bouwkunde afgerond. Dit bleek een goede basis te zijn voor de studie HBO Makelaardij, welke eveneens succesvol is afgerond. Sinds 1999 werkzaam in de makelaardij en ik profiteer nog dagelijks van deze combinatie. Sinds 2006 woonachtig in Hoeven. Getrouwd met mijn lieve vrouw Ingrid, welke u ook in het bedrijf kunt tegen komen. Inmiddels vader van 2 schatten van kinderen Levi (2009) en Bodi (2012). De passie voor het gezin, de huizen en mensen zijn mijn persoonlijke drijfveren voor een succesvolle onderneming. In de spaarzame vrije momenten probeer ik dan ook iets met het gezin te doen. Verder zijn het vooral sporten die me bezig houden. Zelfverdediging, spinning en lopen doe ik actief. Daarnaast kun je me op of naast het voetbalveld van onze kinderen tegen komen. Als het hoofd echt leeg moet, pak ik m'n visspullen en ga ik naar de Zeeuwse kust.

  Christian

Christian

Makelaar ARMT

Ik ben Christian van Toren. Een bekend gezicht voor velen, een grote kans dat ik u al ben tegen gekomen in uw zoektocht naar uw droomwoning of voor de verkoop van uw woning. Sinds 2019 ben ik, naast Menno, de makelaar binnen MD Makelaars.

Op 17 september 1986 ben ik geboren in het ziekenhuis van Roosendaal en daarna opgegroeid in de gemeente Rucphen in een ondernemersgezin, waar wonen in een fijne omgeving belangrijk was. Ondertussen woon ik, samen met mijn lieve vriendin Joyce, in een prachtige jaren-30 nieuwbouwwoning nabij het centrum van Rucphen. Zelfs op loopafstand van de Rucphense bossen! In de vrije tijd zijn we dan ook regelmatig te vinden in de bossen, maar staan ook graag in de keuken en houden van gezelligheid met vrienden en familie. Verder luister ik graag naar muziek, ben ik altijd in voor een potje darten en mocht het mooi weer zijn zoek ik de ontspanning op met de motor. Afijn, een fijn woonklimaat is nog steeds erg belangrijk voor me!

Sinds ik me kan herinneren ben ik met huizen bezig. Verzamelen van ontwerpen, foto’s maken en rond rijden door straten om naar mooie woningen en locaties te kijken. De basis voor het ‘makelaar zijn’ werd gelegd medio ’99. Een opleiding in bouwtechniek bleek een goed fundament. Hierna ging de ontwikkeling snel, opleidingen in diverse richtingen, zoals bedrijfsadministratie en verzekeringsadvies, om vervolgens de makelaars-opleiding te volgen.

Ik ben sinds 2007 actief binnen de makelaardij. Ondanks een tussenstapje als Adviseur Particulieren bij de Rabobank, altijd de ontwikkelingen van de woningmarkt op de voet gevolgd. Ondertussen heel ervaren in de verkoop en aankoop van zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen. Er staan al heel wat vierkante meters woningen op de teller, maar liefst 35.000 m² !

Persoonlijke aandacht is erg belangrijk in ons vakgebied, daarom hanteer ik de regel: Ik behandel de mensen, zoals ikzelf behandeld wil worden. Laagdrempelige en open benadering, alles moet bespreekbaar zijn en vertrouwen geven. Samen naar het ultieme thuisgevoel!

 Dianne

Dianne

Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst ben ik samen met Chantal het eerste aanspreekpunt op kantoor.

Denk je, waar ken ik haar toch van?!

Naast dat ik woonachtig ben in Hoeven, samen met Anton en onze twee zonen Sander en Robbert, heb ik ook vele jaren bij de Rabobank gewerkt.

Vanaf 2014 werk ik met veel plezier bij MD Makelaars.

Mijn vrije tijd...

Als ik eens een dag niet aan het werk ben, vind ik het leuk een balletje te slaan op de golfbaan. Ook citytrippen of een avondje lekker uit eten sla ik zeker niet af.

Mijn baan bij MD Makelaars...

Ik draai mijn hand niet om voor een ingewikkelde agendaplanning of het opmaken van een koopovereenkomst en alle bijkomende werkzaamheden bij de aan- of verkoop van uw woning.

Wil je een afspraak, of heb je vraag, bel ons gerust of stap eens binnen. Graag tot horens of tot ziens!

Chantal

Chantal

Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst zorg ik er samen met Dianne voor dat op kantoor alles op rolletjes loopt.

Mijn passie in mijn vrije tijd...

Op nummer 1 staat uiteraard mijn gezin. Ik ben getrouwd met Tony en heb 2 prachtige stoere jongens, Milan (2010) en Julian (2014). Naast activiteiten ondernemen met mijn gezin vind ik het ook super om in mijn vrije tijd te gaan golfen.

Mijn baan bij MD Makelaars...

Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest in het toerisme, waarvan de laatste 2,5 jaar als reisbureau manager, besloot ik eind 2017 dat het tijd was om een nieuwe koers te varen: Ik begon met de opleiding tot assistent makelaar om alvast te proeven van de verschillende facetten van het vastgoed wereldje.

En dat smaakte naar meer...

Inmiddels werk ik sinds april 2018 bij MD Makelaars en heb nog geen moment spijt gehad van deze keuze. Ik leer nog elke dag, geen dag is hetzelfde en er is altijd iets te doen.

Dus wil je een bezichtiging inplannen, je woning verkopen, of net even wat meer informatie ontvangen over die nieuwe woning die we in verkoop hebben gekregen? Dan is de kans zeer groot dat we elkaar binnenkort spreken!

Tot dan!

Groetjes Chantal