Over MD Makelaars

Leuk dat u op onze site op huizenjacht gaat!

Menno Deunk, makelaar in Hoeven, aangenaam kennis met u te maken.

Ik besef heel goed dat het kennis maken via een website thuis hoort in een andere branche en natuurlijk niet te vergelijken is met een persoonlijk gesprek. Een gesprek waarin u de tijd krijgt om te zien of ik wel de makelaar ben waarin u vertrouwen heeft en aan wie u uw zaken zou willen uitbesteden. Een huis kopen of verkopen is immers een ingrijpend privé traject dat u natuurlijk niet aan de eerste de beste uit handen geeft. Dat kunt u onmogelijk doen op basis van letters. Ik nodig u dan ook veel liever uit voor een persoonlijk gesprek bij mij op kantoor of bij u thuis.

Tot die tijd stel ik mij graag nader aan u voor:

Geboren op 3 februari 1977 en daarna opgegroeid in Bosschenhoofd in een liefdevol arbeidersgezin. Na de middelbare school te hebben voltooid, de opleiding MTS bouwkunde afgerond. Dit bleek een goede basis te zijn voor de studie HBO Makelaardij, welke eveneens succesvol is afgerond. Sinds 1999 werkzaam in de makelaardij en ik profiteer nog dagelijks van deze combinatie. Sinds 2006 woonachtig in Hoeven. Getrouwd met mijn lieve vrouw Ingrid, welke u ook in het bedrijf kunt tegen komen. Inmiddels vader van 2 schatten van kinderen Levi (2009) en Bodi (2012). De passie voor het gezin, de huizen en mensen zijn mijn persoonlijke drijfveren voor een succesvolle onderneming. In de spaarzame vrije momenten probeer ik dan ook iets met het gezin te doen.

Verder zijn het vooral sporten die me bezig houden. Zelfverdediging, spinning en lopen doe ik actief. Daarnaast kun je me op of naast het voetbalveld van onze kinderen tegen komen. Als het hoofd echt leeg moet, pak ik m'n visspullen en ga ik naar de Zeeuwse kust.

Het bedrijf:

Opgericht eind 2008, dus net voor de crisis. We zijn er trots op dat we in deze tijd van een kleine nieuwkomer, werkend vanuit huis, nu toonaangevend zijn en werkend met een klein team vanuit een modern kantoor op een toplocatie. Niet meer weg te denken uit het Hoevense straatbeeld. Hieruit blijkt de gedrevenheid en prestatiegerichtheid. Als mooie beloning waren we 1 van de 3 finalisten om ondernemer van het jaar 2017 van de gemeente Halderberge te worden!

Ik zet me graag in om ook van uw verkoop en/of aankoop een succes te maken! Als u dit ook wilt, zien we elkaar snel!

Met huiselijke groet,
Menno Deunk

Neem contact op