Waarom MD Makelaars

Waarom uberhaupt een makelaar? Ik weet zelf toch het meeste van mijn woning en die makelaar kost veel geld! Natuurlijk weet u het meeste over de woning te vertellen, maar is dat ook verkopen? Daar zijn immers 2 partijen voor nodig. Een koper voelt zich over het algemeen tijdens een rondleiding prettiger bij een "vreemde" makelaar dan bij de eigenaar. Is vrijer om negatieve dingen te zeggen en voelt zich sneller op het gemak in de woning. Dat is nu net 1 van de grootste krachten van onze makelaars. Kopers op het gemak stellen en een goed gevoel creeren. Als het daarna tot een prijsonderhandeling komt, wordt deze uiteraard keihard gevoerd. Daar ligt onze meerwaarde en daar betaald u ons onder andere voor. Meestal ligt de uiteindelijke koopsom hoger, dan wanneer u het zelf zou doen. Het is immers ons vak en we handelen zonder de emotie die u zelf wel zult hebben. Dus wat is dan nog duur?!

Als u een woning wilt verkopen, wilt u een maximale opbrengst en een ideaal moment van verkoop/levering. Eerst kopen en dan verkopen, of juist eerst verkopen? Wat kunt u nog aan uw woning doen om de verkoopbaarheid te bevorderen? En wat kunt u laten? Hoe kunt u de woning optimaal presenteren? Welke vraagprijs schrikt niet af en biedt toch genoeg onderhandelingsruimte of kans op de maximale opbrengst?

Op moderne wijze adviseren we u over de marktontwikkelingen en onze unieke, slagvaardige bemiddeling bij aankoop en verkoop, met kennis uit statistieken, ervaring en gevoel.

Kortom: met AANDACHT voor u en uw woning op een ONGEDWONGEN manier naar een OPTIMAAL RESULTAAT. Dat is wat we u bieden!

Ik kom graag langs om wederzijds kennis te maken met u, uw woning en/of uw woonwensen!

Met huiselijke groet en hopelijk tot snel,

Menno Deunk 

Neem contact op