Contact

 

Ik ben Christian van Toren. Een bekend gezicht voor velen, een grote kans dat ik u al ben tegen gekomen in uw zoektocht naar uw droomwoning of voor de verkoop van uw woning. Sinds 2019 ben ik, naast Menno, de makelaar binnen MD Makelaars.

Op 17 september 1986 ben ik geboren in het ziekenhuis van Roosendaal en daarna opgegroeid in de gemeente Rucphen in een ondernemersgezin, waar wonen in een fijne omgeving belangrijk was. Ondertussen woon ik, samen met mijn lieve vriendin Joyce, in een prachtige jaren-30 nieuwbouwwoning nabij het centrum van Rucphen. Zelfs op loopafstand van de Rucphense bossen! In de vrije tijd zijn we dan ook regelmatig te vinden in de bossen, maar staan ook graag in de keuken en houden van gezelligheid met vrienden en familie. Verder luister ik graag naar muziek, ben ik altijd in voor een potje darten en mocht het mooi weer zijn zoek ik de ontspanning op met de motor. Afijn, een fijn woonklimaat is nog steeds erg belangrijk voor me!

Sinds ik me kan herinneren ben ik met huizen bezig. Verzamelen van ontwerpen, foto’s maken en rond rijden door straten om naar mooie woningen en locaties te kijken. De basis voor het ‘makelaar zijn’ werd gelegd medio ’99. Een opleiding in bouwtechniek bleek een goed fundament. Hierna ging de ontwikkeling snel, opleidingen in diverse richtingen, zoals bedrijfsadministratie en verzekeringsadvies, om vervolgens de makelaars-opleiding te volgen.

Ik ben sinds 2007 actief binnen de makelaardij. Ondanks een tussenstapje als Adviseur Particulieren bij de Rabobank, altijd de ontwikkelingen van de woningmarkt op de voet gevolgd. Ondertussen heel ervaren in de verkoop en aankoop van zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen. Er staan al heel wat vierkante meters woningen op de teller, maar liefst 35.000 m² !

Persoonlijke aandacht is erg belangrijk in ons vakgebied, daarom hanteer ik de regel: Ik behandel de mensen, zoals ikzelf behandeld wil worden. Laagdrempelige en open benadering, alles moet bespreekbaar zijn en vertrouwen geven. Samen naar het ultieme thuisgevoel!