Waarom MD Makelaars

Andere tijden vragen om een andere aanpak. Daarom is er juist nu behoefte aan een energieke, vernieuwende makelaar die voor u klaar staat. Een makelaar uit Hoeven die niet duur doet en voor een eerlijke courtage een volledig dienstenpakket levert. Die makelaar wil ik graag voor u zijn.

Op moderne wijze de klant adviseren over de marktontwikkelingen en slagvaardige bemiddeling bij aankoop en verkoop, met kennis uit statistieken, ervaring en gevoel.

Dat is kort gezegd wat MD MAKELAARS doet en wat klanten van een makelaar mogen verwachten.

U wilt geen stoffige ouderwetse makelaar die gewichtig doet. U wilt duidelijk advies, met heldere feiten en acceptabele uitleg. U wilt een makelaar, die u aanspreekt. Een kantoor in het Hoevense centrum met moderne uitstraling en een makelaar waar u goed mee kunt praten.

Als u een woning wilt verkopen, wilt u een maximale opbrengst en een ideaal moment van verkoop/levering. Eerst kopen en dan verkopen, of juist eerst verkopen? Wat kunt u nog aan uw woning doen om de verkoopbaarheid te bevorderen? En wat kunt u laten? Welke vraagprijs schrikt niet af en biedt toch genoeg onderhandelingsruimte of kans op de maximale opbrengst? Hoe kunt u de woning optimaal presenteren? Dat is precies wat MD MAKELAARS u ontzettend goed kan adviseren en ook nog eens volledig voor u kan regelen. En ook de geïnteresseerden voor uw woning vinden het fijn om door een makelaar te worden geholpen die met ze op een lijn zit en mee kan denken. Kortom ongedwongen en doeltreffend verkopen met een optimaal resultaat.

Ik kom graag langs om kennis te maken met u, uw woning en/of uw woonwensen!

Met huiselijke groet en hopelijk tot snel,
Menno Deunk